Onze coatings zijn ontworpen om een breed scala aan belastingen te weerstaan, waardoor ze duurzame bescherming bieden in veeleisende productieomgevingen. Hier zijn enkele specificaties met betrekking tot de belasting die onze coatings kunnen verdragen:

  1. Temperatuurbestendigheid: De coatings zijn bestand tegen temperaturen tot 600 graden Celsius. Dit maakt ze geschikt voor toepassingen waar hoge temperaturen een rol spelen, zoals in bepaalde productieprocessen in de voedselindustrie.
  2. Chemische bestendigheid (pH-waarden): Onze coatings kunnen een breed pH-bereik aan, variërend van 1,8 tot en met 13. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in omgevingen met verschillende chemische samenstellingen, zoals zure of alkalische omgevingen in de voedselproductie.
  3. Hoge druk reiniging: De coatings zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge druk reiniging. Dit is essentieel in de voedselindustrie, waar grondige reiniging van apparatuur van groot belang is voor hygiënische normen.

Onze coatings worden grondig getest op hun duurzaamheid en weerstand tegen verschillende omgevingsfactoren, zodat ze betrouwbaar kunnen presteren onder veeleisende omstandigheden in de levensmiddelenindustrie.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram