Zijerveld Food Bodegraven

Zijerveld Food Bodegraven

Zijerveld is een totaalaanbieder in kaas en aanverwante artikelen en wij zijn in de gehele keten aanwezig.
Van product tot aan logistieke dienstverlening streven wij naar toegevoegde waarde. Eén van onze specialiteiten is het rijpen van kaas, waarbij de kaas wordt behandeld met een beschermende kaascoating.
Het is een algemeen bekend en hardnekkig probleem bij de reiniging van machines: kaascoating eenvoudig en snel verwijderen van de behandelmachines.

Wij zijn begin 2019 attent gemaakt op een wondermiddel ‘RSS Ceramic coating’ dat er voor zorgt dat machineonderdelen eenvoudig te reinigen zijn, simpelweg omdat de kaascoating zich niet kan hechten aan het materiaal. Zijerveld weet dat de praktijk heel weerbarstig kan zijn. Dus hebben wij een RVS-paneel grondig laten reinigen en ter beschikking gesteld voor een test:
1/3 deel van het paneel is gecoat met RSS Ceramic™, 1/3 is onbehandeld en 1/3 is gecoat met RSS PermaPro.

Inmiddels zijn wij een jaar verder. En inderdaad, op de plek van de coating (RSS Ceramic) trek je de vellen er zo met de blote hand af. Dat de vellen eraf getrokken kunnen worden hebben wij nog niet eerder meegemaakt.
Aan de andere zijde (behandeld met RSS PermaPro) zit het vast gekoekt en kost het nog steeds veel warm water en tijd om het er af te krijgen, net als de onbehandelde delen.


Na 8 maanden

Door het behandelen van oppervlakten met RSS Ceramic is het verwijderen van kaascoating een eenvoudige snelle klus geworden.
Wij zijn overtuigd geraakt en hebben deze machine volledig laten behandelen RSS Ceramic.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram