Trouwnutrition-Benelux in Deventer

Trouwnutrition-Benelux in Deventer

Na het voltooien van het coaten door RSS kunnen we met trots vermelden dat we zeer tevreden zijn met de uitgevoerde werkzaamheden en het resultaat van de oppervlaktebehandeling.

Ons bedrijf verpakt diervoeders in poedervorm. Deze poeders nemen heel gemakkelijk vocht op en dit blijft als een koek aan de wanden van de installatie plakken.

Door het toepassen van de coating is op die oppervlakten aanzienlijk minder aankoeking. Voor ons geeft dat meerdere voordelen. We hoeven minder schoon te maken en als we schoonmaken gaat dat sneller dan voorheen. We hoeven ons minder zorgen te maken over voedselveiligheid, en dat er brokstukken los kunnen komen en in het eindproduct terechtkomen.

Het team van RSS was nauwkeurig en professioneel. Ondanks het feit dat de installatie door ons schoon was overgedragen hebben zij nog veel aandacht besteedt aan het minutieus reinigen van de te behandelen oppervlakten voor een maximaal effect.

RSS is altijd zeer flexibel geweest en ze hebben zich op verzoek van ons de werkzaamheden uitgevoerd in het weekend, zodat de productie geen hinder heeft gehad van de werkzaamheden.

Al met al zijn we zeer tevreden met de werkzaamheden van RSS en zouden we ze zeker aanbevelen. Hun professionele aanpak, flexibiliteit en nauwkeurigheid hebben voor ons bijgedragen aan een veel betere inzetbaarheid van de installatie.

Alex Bosveld

Werkvoorbereider/Technische Dienst


Voor behandeling
Na behandeling

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram