Noordhoek geraspte kaas Bodegraven

Noordhoek geraspte kaas Bodegraven

Onze ervaring met; RSS Surface Technology

Wij hadden binnen ons bedrijf een aantal machines / trilgoten / verdeelmessen die gereviseerd moesten worden. Bestaande machines waren uitgevoerd met Teflon om kleven van kaas deeltjes tegen te gaan.

Onze belangrijkste nieuwe eis was dat wij geen Teflon meer op onze machines willen. Wij moesten daarom op zoek naar een PFAS vrije oplossing.

Wij hebben gekozen voor RSS Surface Technology daar zij voor ons een pasklare oplossing hadden. Zij hebben gezorgd dat in 2 weekenden alle onderdelen van Teflon werden ontdaan en voorzien werden van een nieuwe RSS Ceramic coating.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over alle diensten die door RSS zijn verricht. Zonder dat wij productielijnen dagen moesten stil zetten hebben zij geregeld dat wij na een weekend maandag direct weer konden starten met de gereviseerde onderdelen op onze machines.

De totale begeleiding tijdens dit project was gewoon top! Alles was goed op elkaar afgestemd en verliep geheel volgens planning.

 

Noordhoek Geraspte Kaas Bodegraven

Tijmen Koelewijn

Directeur


Noordhoekkaas

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram