Goedhart Bakkerij

Goedhart Bakkerij

Kennisgemaakt in 2023 via LinkedIn, de interesse werd vooral gewekt door de oplossingen ter vervanging van Teflon, ze voorzien dan het materiaal met een keramische coating ipv Teflon.

Sabine uitgenodigd voor een gesprek op locatie en bij de rondgang kwamen er meerdere toepassingen ter sprake o.a. het schoonhouden van materialen zoals RVS kasten en transportbanden.

We zijn begonnen met een test van een transportband in een vochtige omgeving (bollenkast) deze band vervuilde snel en had intensieve reiniging nodig en werd elk jaar vervangen. Mede door dit resultaat hebben we een andere band inmiddels ook laten coaten.

Deze gecoate band zit er nu ongeveer 8 maanden in en vervuild minimaal en is makkelijk te reinigen, dus de extra kosten voor de coating zijn snel terug verdiend.

Nu gaan we volgend traject in en dat is de trechters coaten hiermee i.p.v. Teflon, dit gebeurd niet zo vaak dus even wachten tot ze er aan toe zijn.

Willy Boneschansker (Bakkerijmanager)

Goedhart Nieuw Amsterdam BV

 


Band Bollen Goedhart Bakkerij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram